петък, 19 февруари 2010 г.

Долу лапите от секс туризма!

"Антимафиоти от МВР Благоевград разкриха седем проституиращи жени в Сандански". Ето това прочетох днес в Дарик и развеселена го пратих на моя приятелка, родом от слънчевия южен град. Да ме бяха питали, щях да им го разкрия още преди 7-8 години, каза ми тя.

Майтапът на страна, но какво наистина значи, че антимафиотите са "разкрили" проститутките? Та те къде са се крили досега? И как така са се крили като цяла България знае какъв бесен секс туризъм се развива в Сандански, Гоце Делчев, а вече усилено и в Банско. Чувам дори, че хотелиерите в Банско тази зима в чудо са се видели. Гърците тропат на опашки по рецепцията и си искат своето, а жрици на удоволствието не достигат.

Така че, моля ви, оставете момичетата на мира, че ще съсипете и без това изнурения ни туризъм. Цял югозападен регион на това разчита! Като има търсене, има и предлагане. Пазарна икономика, какво да правиш. Без секс туризма и морските ни курорти ще пострадат, а и без това го карат на сетни сили.
Както е известно, България е една от страните в Европа с най-развит секс туризъм. Контакт с проститутки и публични домове могат да предложат не един и два хотела.
Така че редно е и организациите да се намесят и да защитят бранша. Даже предлагам да се направи нова браншова организация - на хотелите, предоставящи секс услуги. И без това туристическите браншови организации у нас са около 50, една повече или по малко не е проблем.

Сега сериозно: Антимафиотите на МВР Благоевград нямат ли си друга работа освен да ловят проститутки? О извинете, не било то лов на проститутки, най ми било "Специализирана операция по противодействие на системното предоставяне на помещения за развратни действия, насилствена и организирана проституция и трафик на хора". Трафик на хора не установили, нито насилствена проституция, но в два хотела (само два!?!) намерили седемте "гастарбайтерки" от Северна България.
"Снети са им обяснения и са им съставени предупредителни протоколи", обобщава полицейската дописка.

Не знам на вас как ви звучи, но на мене ми звучи сякаш някой от "работодателите" е подал сигнал срещу конкуренцията. Защото ако това беше сериозна акция, трябваше да затворят огромна част от хотелите в Сандански, че и в цяло Благоевградско, защото във всички се практикува секс туризъм.

А и все си мисля, че антимафията може да си намери по-сполучливи занимания. Особено в този регион. И не, нямам предвид да скубят марихуаната на баба ви, а да се огледат за едни други лоши наркотици, които минават от там.

Няма коментари:

Публикуване на коментар